Cum iti face 1CRM-ul viata mai usoara

Contrar aparentelor,  sa conduci o afacere nu chiar cel mai usor job din lume. Vine la pachet cu o gramada de documente pentru clienti, echipa si stat. In plus, ca sa iti mentii afacerea pe linia de plutire, e nevoie sa evoluezi constant si sa-ti reinventezi afacerea astfel incat ea sa fie cat mai buna si mai productiva posibil.

Dar … cu 1CRM viata ta ar putea fi ceva mai usoara.

1CRM iti salveaza ore pretioase din viata si te ajuta sa aloci mai multi timp pentru cresterea si de dezvoltarea afacerii tale.

Tocmai de aceea,  iti povestim astazi despre 1CRM si despre cateva cai prin care acesta iti  poate face viata mai usoara.

Activitatile de azi.

1CRM incepe prin a-ti acoperi zilnic sarcini de baza. Cum arata programul tau azi? Ai o intalnire? Conferinte prin telefon? Emailuri la care trebuie sa raspunzi? Cu 1CRM, poti afla cu ușurință ce urmează pe ordinea de zi, verificând secțiunea activitatile de azi.

Managementul de proiect.

Ce proiecte sunt finalizate, ce proiecte sunt in curs de desfasurare sau urmeaza sa inceapa? In plus, care este venitul asteptat pentru fiecare luna? Pentru o multitudine de informatii referitoare la proiectele tale, e nevoie doar sa accesezi sectiunea dedicata managementului de proiect din 1CRM.

Managementul comenzilor.

Aici e locul in care poti pastra toate documentele care iti acapareaza biroul. Prin combinarea 1CRM cu managementul comenzilor, toate notitele, facturile, comenziele de cumparare, transportul si primirea, platile, balantele, reducerile, comenzile de vanzari si cataloagele de produse pot fi gasite  la doar un click distanta.

Urmarirea acestor elemente nu numai ca iti va mentine clientii fericiti, dar te va asigura, de asemenea, ca iti mentii evidența cu privire la finantele tale. Si ca esti pregatit  pentru ziua taxelor.

Resursele umane .

Cine este in echipa ta si este disponibil sa lucreze? Angajatii din trecut si din prezent vor avea fiecare cate un profil pe 1CRM. Aceste profiluri vor contine informatii de contact, date importante, documente, rapoarte de cheltuieli si concediu pentru angajati. Cand incepi un nou proiect, poti vedea rapid cine e disponibil si vei asambla o echipa de management de proiect. 1CRM iti permite sa identifici rapid posibilele probleme care pot sa apara – inainte ca acestea sa te loveasca. Daca angajatii cheie vor fi plecati in concediu sau daca ai nevoie sa faci noi angajari, vei sti din timp si vei avea ragaz de te pregatesti.

Urmarirea leadurilor.

Cu 1CRM, tu poti urmari automat potentialii clienti si rezultatele obtinute. Care sunt cele mai bune surse de leaduri? Cat de des se transforma un lead intr-un client?  1CRM te ajuta sa gasesti usor raspuns la aceste intrebari.

Colaborarea .

In intreprinderile mari si mici, capacitatea de colaborare a tuturor este esentiala. Cand acest lucru se destrama, relatiile cu clientii au de suferit. Ordinele nu sunt trimise, problemele nu se rezolva si se fac greseli. Acest lucru poate duce la clienti nemultumiti, comentarii gresite si poate pune intreaga afacere in pericol.

Cu 1CRM, fiecare membru al personalului are acces la aceleasi informatii, indiferent daca e pe loc sau in miscare. De asemenea, pot fi create forumuri pentru discutii deschise. In acest fel, fiecare departament comunica automat unul cu altul si nu exista prea mult spatiu pentru comunicarea necorespunzatoare. Toata lumea are informatiile de care are nevoie pentru a-si face treaba eficient si pentru a avea grija de clientii tai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *